U zocht cursus Vooronderzoek INHouse offerte NR 3302

Uw zoek resultaat voor: Vooronderzoek

1. Voorwaarden

...chtgever naar beste weten alle essentiële informatie voor de opzet en uitvoering van de opdracht heeft verstrekt. De opdrachtgever en BV&T kunnen zich zodoende een beeld vormen van de traject vraagstuk, van de omvang van het traject en de mogelijke resultaten daarvan. Als dit resulteert in een vooronderzoek dan worden vooraf met de opdrachtgever de condities van dit vooronderzoek afgesproken. Blijft de opdracht alleen bij een oriënterend gesprek dan zien wij dit als advies zonder overeenkomst, hetzij oriënterend of doelstellend hiervoor brengen wij standaard €189,-- in rekening. Artikel...
Ranking: 1.3 - URL: 7_voorwaarden/

Systeem info: ~ Bedrijfstraining U zocht cursus Vooronderzoek INHouse offerte NR 3302

Page generated in 0.0596 seconds.

Wat onze klanten zeggen. (Tevredenheid 9,8)

"De trainingen worden met de grootste zorg samengesteld, waardoor ons team het maximale uit hun zelf en het team haalt. Bedankt BVT"

    - Chandra Vancova, HR Manager Philips    

DE NUMMER 1

De beste manier van trainen!

BV&T richt zich voornamelijk op incompany bedrijfstrainingen. Dit houdt in dat onze docent of trainer naar uw bedrijf toe komt. Op deze manier kunnen de deelnemers leren vanuit de praktijk en het geleerde gemakkelijk in hun werkzaamheden toepassen.

Een hoge kennisopname

Onze kenmerken

BV&T zorgt voor een optimale kennisopname. Dit realiseren wij door middel van onze praktijkgerichte aanpak. Daarnaast geven wij vaak het advies om een training of cursus niet in enkele dagen achterelkaar te volgen, maar om deze over meerdere weken te verspreiden. Hierdoor zal de kennis namelijk beter opgenomen worden.

Traject op maat

Hoe wij werken

Wanneer u een training of cursus bij BV&T aanvraagt, zal deze op maat gemaakt worden. Dit houdt in dat u de inhoud van de training of cursus bepaalt. Op deze manier ontwikkelen wij een inspirerend leertraject dat naadloos aansluit op uw organisatie. Tevens worden onze bedrijfsonderzoeken ook op maat gemaakt.